Ο Κώστας Κόκλας μιλάει για τον χωρισμό του

Ο Κώστας Κόκλας μιλάει για τον χωρισμό του

«Ούτε για την Κατερίνα έχω μετανιώσει παρά το χωρισμό γιατί έχουμε κάνει ένα υπέροχο παιδί»

Ο Κώστας Κόκλας μιλάει για τον χωρισμό του
Καλεσμένος στην εκπομπή «Joy» βρέθηκε ο Κώστας Κόκλας και μίλησε για το διαζύγιό του αλλά και για τη σχέση που έχει με τον γιο του. 

«Δε νομίζω ότι η ζωή μου διαφέρει από του μέσου ανθρώπου. Κι εγώ περνάω δυσκολίες, προσπαθώ να χτίζω σχέσεις, γκρεμίζονται, ξαναχτίζω, προσπαθώ. Στην ηλικία που είμαι, είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Δημήτρη που έχω και την ευχαριστώ πολύ την Κατερίνα γι'αυτό. Ούτε για την Κατερίνα έχω μετανιώσει παρά το χωρισμό γιατί έχουμε κάνει ένα υπέροχο παιδί. Οι σχέσεις κλείνουν έναν κύκλο και ανοίγουν έναν άλλο», είπε ο ηθοποιός. 
 
Κλείσιμο
Ακόμη μίλησε για τη σχέση με τον γιο του και είπε: «Φώτισε την προσωπικότητά μου. Μου δίνει την ευκαιρία να ξαναζήσω πράγματα, να αναθεωρήσω πράγματα. Κάνουμε αρκετή παρέα, όπως όλοι οι πατεράδες με τους γιους τους».
 
Τέλος αναφέρθηκε στις γυναίκες και εξήγησε: «Σε μία εποχή που η γυναίκα έχει αλλάξει εντελώς στον τρόπο που ζει, μερικές φορές προσπαθούμε να τις βάλουμε σε μια θέση που δε γίνεται. Δεν μπορείς να 'χεις τη γυναίκα σπίτι να σου μαγειρέυει και να σου πλένει. Αυτά τα ακούγαμε απ'τους θείους μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης