Τηλεθέαση: Τι έγινε την Τρίτη στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης;

Τηλεθέαση: Τι έγινε την Τρίτη στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης;

Ποιο δελτίο επέλεξαν οι τηλεθεατές;

Τηλεθέαση: Τι έγινε την Τρίτη στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης;
Στην απογευματινή ζώνη, ο Άκης Πετρετζίκης και η εκπομπή μαγειρικής του παραμένουν πρώτοι δημιουργώντας θέμα στις υπόλοιπες εκπομπές που παίζουν απέναντι του.

Συγκεκριμένα εχτές το «Κάντο όπως ο Άκης» τερμάτισε με 22,9% στο εμπορικό κοινό, το «Όλα παίζουν» άγγιξε το 14,8% και το «ΦΜLIVE» έκανε 10%. Στο σύνολο της τηλεθέασης ο Άκης έκανε 18,7%, ενώ σχεδόν ισοπαλία έφεραν το «ΦΜLIVE» και το «Όλα παίζουν» αφού συγκέντρωσαν το 13,9%και 13,7% αντίστοιχα.

Κλείσιμο
Στο κεντρικά δελτία των καναλιών η Μαρία Χούκλη κατέγραψε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα εχθές σημείωσε 17,9% στο εμπορικό κοινό, η Μαρία Σαράφογλου έκανε 12,7% και το STAR 9%. Στο σύνολο τώρα ο ΑΝΤ1 έκανε 21,3% το MEGA 15.6% και το STAR 12,7%. O ALPHA με το δελτίο του Αντώνη Σρόιτερ έκανε 19,7% και 21,8% αντίστοιχα.

Χαμηλές πτήσεις καταγράφονται για τα σίριαλ που δίνουν το lead in στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Χθες το «Όνειρο ήτανε» σημείωσε 14,6% στο σύνολο και 11,3% στο (15-44). Το ρεπορτάζ λέει ότι σύντομα θα αντικατασταθεί στο συγκεκριμένο σήριαλ από τα νέα « Κλεμμένα Όνειρα» μπας και τονωθεί το δελτίο του MEG-άλου καναλιού ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το Τσαντιρι του Λάκη Λαζόπουλου χθες στον ALPHA σημείωσε 41,3% στο εμπορικό κοινό και 43,5% στο σύνολο. Τα «Καρτάσιανς» με καλεσμένη την Φαίη Σκορδά σημείωσαν 22,5% και 22,1% αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης