Τριαντάφυλλος: «Δεν έχω πρόβλημα να με πουν και γκέι»

Τριαντάφυλλος: «Δεν έχω πρόβλημα να με πουν και γκέι»

Απάντησε στο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού 

Τριαντάφυλλος: «Δεν έχω πρόβλημα να με πουν και γκέι»
Ένα από τα πράγματα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως μετά την πρεμιέρα του dancing, την περασμένη Κυριακή, ήταν το tweet της Ναταλίας Γερμανού για τον τρόπο που χόρεψε ο Τριαντάφυλλος.

«Ο Τριαντάφυλλος φοβάται τόσο πολύ μην τον πουν γκέι που προτιμάει να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα παρά να λικνίσει γοφό», πόσταρε η παρουσιάστρια. 

Κλείσιμο
Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον τραγουδιστή στις πρόβες εν όψει του δεύτερου live του χορευτικού σόου και σχολίασε την ανάρτηση της παρουσιάστριας. 
 
«Πήγαινα να πάρω καφέ και μου λέει το παιδί που κάνει τον καφέ «κούνα λίγο το κωλαράκι σου, κούνα το». Μετά πάω στο καθαριστήριο, η κυρία Σούλα με περίμενε και μου λέει: «Τριαντάφυλλε, κούνα το». Όλοι μου λένε «κούνα το». Ξεφτιλιστήκαμε! Αφού πρέπει, λοιπόν, να το κουνάμε, θα το κουνήσουμε», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Βέβαια ο τραγουδιστής δεν αρκέστηκε μόνο στις παραπάνω δηλώσεις αλλά συμπλήρωσε απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια: «Ναταλία μου, επειδή ξέρω πόσο σέξι και όμορφη είσαι, επειδή ξέρω πόσο καλά το κουνάς, θα έρθω ή σπίτι σου ή όπου θες εσύ να μου κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Αλλά θα μου τα κάνεις καλά, θα το κουνάς καλά, για να το μάθω κι εγώ. Αφού είσαι αστέρι σε αυτό! Μάνο, άσε τη Ναταλία να μου κάνει ιδιαίτερα!». 

Τέλος, εξήγησε: «Δεν έχω πρόβλημα να με πουν και γκέι, ας με φωνάξουν να παίξω και γκέι ρόλο σε σίριαλ ή οτιδήποτε μου ζητήσουν, θα το κάνω. Αλήθεια!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης