Χρήστος Χολίδης: Είμαι στην καλύτερή μου φάση

Χρήστος Χολίδης: Είμαι στην καλύτερή μου φάση

«Δεν έχω απατήσει ποτέ. Δεν μου αρέσει να στενοχωρώ τις συντρόφους μου και πράγματα που δεν θα ήθελα να κάνουν στις αδελφές μου, δεν θα τα έκανα ποτέ»

Χρήστος Χολίδης: Είμαι στην καλύτερή μου φάση
O έρωτάς του με την Χριστίνα Μουστάκα, ο γάμος, αλλά και το πώς αντέδρασε όταν είδε δημοσιευμένες τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του με τη Χριστίναήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε ο Χρήστος Χολίδης σε τελευταία του συνέντευξη.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο «αγαπώ με την καρδιά μου. Εγώ όταν ερωτεύομαι δεν αισθάνομαι ότι υπάρχουν “πρέπει” και “δεν πρέπει”. Όταν αγαπάω είμαι εκεί και δεν υπολογίζω τίποτα», ενώ όταν ρωτήθηκε τι τον κέρδισε στην Χριστίνα Μουστάκα, είπε: «Δεν με έκανε έτσι κανένας. Έτσι είμαι ως άνθρωπος. Δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε να μιλήσω για τον χαρακτήρα της. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι πολύ καλά. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερή μου φάση».

Κλείσιμο
Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι «είμαι στην καλύτερή μου φάση, όχι μόνο στα προσωπικά μου, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής μου, και αυτό μου το λένε όλοι όσοι με συναναστρέφονται. Θέλεις επειδή έκανα την τρέλα μου επάγγελμα και βλέπω τον κόσμο να με στηρίζει, θέλεις επειδή έκανα μία επιχειρηματική κίνηση με τα Focaccino που πέτυχε, θέλεις επειδή έχω φίλους που αισθάνομαι ότι θα έκαναν τα πάντα για εμένα, θέλεις επειδή έχω δίπλα μου κάποιον να με φροντίζει. Είναι όλα αυτά μαζί», χωρίς ωστόσο να κάνει σχέδια γάμου «Όπως δεν σχεδίασα τίποτα στη ζωή μου, έτσι δεν κάνω και σχέδια γάμου. Το πιθανότερο είναι να ξυπνήσω μία μέρα και να πω: «Παντρεύομαι». Έτσι κι αλλιώς για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει η δημιουργία οικογένειας, παρά ο γάμος».

Αποκάλυψε ακόμα ότι καμία σχέση του δεν έφτασε κοντά στον γάμο: «Αυτό το αισθάνθηκα κάποια στιγμή, αλλά έτσι όπως μου μπήκε η ιδέα, έτσι μου έφυγε κιόλας. Μία σχέση πρέπει να περάσει από διάφορα στάδια, προτού φτάσει στον γάμο. Πρέπει να δοκιμαστεί στις λύπες και στις χαρές. Ακόμη και το κομμάτι της συγκατοίκησης είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβεις αν με τον άνθρωπο που είστε μαζί μπορείτε να συμβιώσετε. Εγώ δεν έχω συζήσει με καμία από τις συντρόφους μου», αλλά και ότι ήταν πάντα πιστός στις σχέσεις του: «Δεν έχω απατήσει ποτέ. Δεν μου αρέσει να στενοχωρώ τις συντρόφους μου και πράγματα που δεν θα ήθελα να κάνουν στις αδελφές μου, δεν θα τα έκανα ποτέ. Άσε που αν τολμούσα έστω και να σκεφτώ να απατήσω, θα με είχε καταλάβει πριν ακόμα στρίψω τη γωνία. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Θα κοκκίνιζα σαν τον φάρο».

Όσο για το πώς αντέδρασε όταν είδε δημοσιευμένες τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του με τη Χριστίνα; «Και τι έγινε δηλαδή; Άλλαξε ο ρους της ιστορίας επειδή με τράβηξαν μία φωτογραφία μαζί με ένα κορίτσι; Εδώ ο κόσμος βομβαρδίζεται από τόσα προβλήματα και θα ασχοληθεί με ποια είναι ο Χολίδης; Και στο κάτω κάτω τραγούδια λέω. Δεν σώζω ζωές», απάντησε στο περιοδικό ΟΚ!.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης