Ανδρέας Μικρούτσικος: Μία φίλη ήρθε να με δει κι όταν έφυγε της έδινα κουράγιο γιατί έπαθε η ίδια κατάθλιψη!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μία φίλη ήρθε να με δει κι όταν έφυγε της έδινα κουράγιο γιατί έπαθε η ίδια κατάθλιψη!

«Δεν πέρασα κατάθλιψη με την τυπική έννοια -κι αν κλείστηκα στο σπίτι μου και στον εαυτό μου δεν ήταν απόρροια της κατάθλιψης»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μία φίλη ήρθε να με δει κι όταν έφυγε της έδινα κουράγιο γιατί έπαθε η ίδια κατάθλιψη!
Για την προσωπική του ζωή, τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, αλλά και το Just the two of us μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια, καλεσμένος στο «Πρωινό mou», το πρωί της Τετάρτης. 
 
«Εκτιμώ πολύ τον Δημήτρη και είναι και πολύ καλός στο show που παρουσιάζουν γιατί αυτός είναι ο βασικός παρουσιαστής του show», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχετικά με την πρεμιέρα του «Just the 2 of Us», τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και συνέχισε: «Η Ζέτα το διαπραγματεύεται και το διεκπεραιώνει, ο Ουγγαρέζος κάνει παρουσίαση, η άλλη κάνει διεκπεραίωση. Μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια». Πρόσθεσε ακόμα ότι «από την εποχή τη δική μου, μπερδεύαμε την έννοια της παρουσίασης. Τα κανάλια επειδή θέλουν μια πολύ ωραία εικόνα, την πετύχαιναν με μια σειρά από ωραία κορίτσια αλλά από κει και πέρα, το κουκούτσι της παρουσίασης είναι η επικοινωνία: είναι να μπαίνεις μέσα σε όλα τα πράγματα χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο autocue ή κάποιο "αυτί". Εγώ θέλω έναν να το παίρνει και να το προχωράει και στο συγκεκριμένο show μόνο από τον Ουγγαρέζο είδα αυτά τα στοιχεία».
 
Κλείσιμο
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην δύσκολη περίοδο που πέρασε αλλά και για την επιλογή του να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν πέρασα κατάθλιψη με την τυπική έννοια -κι αν κλείστηκα στο σπίτι μου και στον εαυτό μου δεν ήταν απόρροια της κατάθλιψης. Απλώς απέφυγα να στενοχωρήσω όλους τους φίλους μου, γιατί σε έναν φίλο πρέπει να τα λες όλα - και το βάρος ήταν απίστευτο. Είχα τη λεπτότητα και την ευγένεια να μην καταρρακώσω κανέναν», αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, συμπληρώνοντας: «Μία φίλη μου επέμενε να έρθει να με δει κι όταν έφυγε της έδινα κουράγιο γιατί έπαθε η ίδια κατάθλιψη!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης