Θοδωρής Μαραντίνης στο Όλα τρέλα: Ο γάμος δεν επηρέασε τις θαυμάστριες

Θοδωρής Μαραντίνης στο Όλα τρέλα: Ο γάμος δεν επηρέασε τις θαυμάστριες

Ο frontman των Onirama μίλησε για ΌΛΑ!

Θοδωρής Μαραντίνης στο Όλα τρέλα: Ο γάμος δεν επηρέασε τις θαυμάστριες
Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Τρίτης, στο δεύτερο Όλα τρέλα αυτής της εβδομάδας, ο Θοδωρής Μαραντίνης.
 
Ο frontman των Onirama μίλησε για τη σχέση του με τη δημοσιότητα, αλλά και τις επιπτώσεις που αυτή είχε στον γάμο και την οικογένειά του.
 
Κλείσιμο


«Κι αυτή είναι μια δουλειά, αυτό πρέπει να περάσεις στα παιδιά σου. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, βέβαια. Για παράδειγμα, μπορεί να περπατάς και να έρθει κάποιος μπροστά σου να σε φωτογραφήσει. Το παιδί κατ' ευθείαν σοκάρεται και ρωτάει γι' αυτό. Έπρεπε να του εξηγήσουμε πως αυτό είναι ένα κομμάτι του μπαμπά και της μαμάς, του λες αν θέλει να κάτσει, αν δεν θέλει, αν θέλει να περπατήσει, του δίνεις την ελευθερία να κάνει αυτό που θέλει» δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.
 
Στη συνέχεια, «αποκάλυψε» το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Με τη Σίσσυ είμαστε έξι χρόνια μαζί. Δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ στο σπίτι. Έρχεται ο ένας, φεύγει ο άλλος...», είπε.
 
Τέλος, αναφερόμενος στη σχέση του με τις θαυμάστριές του, μετά τον γάμο του, δήλωσε: «Εγώ πάντα παραμένω βράχος. Η σχέση μου με τις θαυμάστριες δεν έχει καταλαγιάσει, μετά τον γάμο, παράμενει όπως ήταν, ανάλογα με την περίπτωση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης