Νίνο: Μιλά για πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του

Νίνο: Μιλά για πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του

“Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα κορίτσι ούτε γνωρίζουμε ακόμη το φύλο του παιδιού”, αποκαλύπτει ο τραγουδιστής

Νίνο: Μιλά για πρώτη φορά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του
Θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για τον Νίνο, που έδωσε συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό και μίλησε για πρώτη φορά για την πατρότητα αλλά και για την δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του. 

«Στην αρχή πάντα αγχώνεσαι. Κανένας δεν γεννήθηκε με το εγχειρίδιο του πατέρα μέσα στο DNA του και όταν έρχεται εκείνη η στιγμή, θέλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μετά λες «τι ωραία που είναι!», έπειτα ονειρεύεσαι και τότε η σκέψη σου κλειδώνει εκεί. Ονειρεύεσαι τα καλύτερα για τα παιδιά σου», λέει ο τραγουδιστής για την πατρότητα. 

Κλείσιμο
Ο Νίνο αποκαλύπτει στο “In Style” ποια είναι τα όνειρά του για τα παιδιά του και δηλώνει: "Ονειρεύομαι να είναι ανεξάρτητα και ελεύθερα και να αποφασίζουν τα ίδια για τη ζωή τους. Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, που έλεγαν στα παιδιά τους να γίνουν δικηγόροι και γιατροί, ενώ αυτά δεν ήθελαν»

Ο τραγουδιστής είναι πατέρας ενός αγοριού θα ήθελε το επόμενο παιδί του να είναι κοριτσάκι; «Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα κορίτσι ούτε γνωρίζουμε ακόμη το φύλο του παιδιού. Αυτό που με ενδιαφέρει, όμως, είναι ότι ως αδέλφια θα είναι κοντά ηλικιακά και ότι ο ένας θα προσέχει τον άλλο ή την άλλη. Είναι σημαντικό αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης