Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι θα κάνει αν ξαφνικά συναντήσει μπροστά του τον Αντώνη Κανάκη;

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι θα κάνει αν ξαφνικά συναντήσει μπροστά του τον Αντώνη Κανάκη;

Aποκαλύπτει πώς θα αντιδρούσε σε περίπτωση που συναντούσε τυχαία τον πρώην συνεργάτη και φίλο του.

 Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι θα κάνει αν ξαφνικά συναντήσει μπροστά του τον Αντώνη Κανάκη;
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλάει για το πώς αισθάνεται αυτή την περίοδο της ζωής του, για την ενδεχόμενη συνέργασία του με την πρώην σύντροφό του Αντιγόνη Ψυχράμη και αποκαλύπτει πώς θα αντιδρούσε σε περίπτωση που συναντούσε τυχαία τον πρώην συνεργάτη και φίλο του Αντώνη Κανάκη.

«Αισθάνομαι turbo, power, jet. Πώς αλλιώς να σ’ το πω; Σε όλα είμαι πολύ καλά!», δήλωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο περιοδικό You.  Ο ηθοποιός μίλησε και για την σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη μετά το χωρισμό τους καθώς και για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο μέλλον: «Με την Αντιγόνη είχαμε κάνει ωραία πράγματα και άλλωστε στη δουλειά γνωριστήκαμε! Η δουλειά μας είχε φέρει κοντά τότε, αλλά δεν μπορώ να πω πως και η δουλειά μας χώρισε. Όλα καλά όμως, έχουμε φιλικές σχέσεις. (…) Αυτό δεν το γνωρίζω, πρέπει να μου συμβεί για να σου το πω. Η δουλειά ωστόσο είναι δουλειά και πρέ¬πει να γίνει. Πιστεύω πως μπορώ να αντεπεξέλθω».

Κλείσιμο
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έχει αναφερθεί πολλές φορές στον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Αντώνη Κανάκη, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει ανοιχτά για το τι συνέβη και χάλασε η φιλία τους. Πώς θα αντιδρούσε ο ίδιος αν τον συναντούσε ξαφνικά μπροστά του; «Δεν ξέρω καν, δεν το έχω σκεφτεί. Και δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε κι αυτός».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης