Το Πρωινό: Κάνουν έκκληση στον πλαστικό της Ελένης Μενεγάκη να της «κατεβάσει» τα φρύδια

Το Πρωινό: Κάνουν έκκληση στον πλαστικό της Ελένης Μενεγάκη να της «κατεβάσει» τα φρύδια

Τα ειρωνικά σχόλια της τηλεοπτικής παρέας για την παρουσιάστρια του Alpha-Δείτε το απόσπασμα!

Το Πρωινό: Κάνουν έκκληση στον πλαστικό της Ελένης Μενεγάκη να της «κατεβάσει» τα φρύδια
Με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δείχνουν την Ελένη Μενεγάκη με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε κοινή τους έξοδο στο σινεμά, η Σάσα Σταμάτη έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο για τις αισθητικές επεμβάσεις που θεωρεί ότι έχει κάνει η παρουσιάστρια του Alpha στο πρόσωπό της.

Απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα, η Σάσα Σταμάτη είπε ότι ο πλαστικός της Ελένης Μενεγάκη πρέπει να της «κατεβάσει» το φρύδι. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής τότε τη ρώτησε «Αυτό τι σημαίνει; Ότι έχει κάνει botox; Δε ξέρω εγώ από αυτά» με τη Σάσα Σταμάτη να του απαντά: «Προφανώς, αλλά το θέμα είναι να το κάνει σωστά».

Κλείσιμο


Τα ειρωνικά σχόλια της τηλεοπτικής παρέας συνεχίστηκαν με την Σάσα Σταμάτη να λέει για τα  φρύδια της Ελένης Μενεγάκη ότι «φτάνουν στον Θεό» και ότι την κάνουν να δείχνει σαν κακιά μάγισσα ή νευριασμένη. Την συζήτηση έκλεισε ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας : «Οπότε, λοιπόν, η μομφή μας σήμερα είναι πως κάνουμε έκκληση στον πλαστικό της Ελένης Μενεγάκη να της κατεβάσει το φρύδι», προσθέτοντας ωστόσο: «Πάντως, εμένα η Μενεγάκη μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σέξι...». 

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης