Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη δασική πυρκαγιά του χρόνου η οποία ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Βούτημα Αυλώνα Αττικής.
Στο σημείο που είναι εξαιρετικά δύσβατο πνέουν δυνατοί άνεμοι οι οποίοι δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Όπως επισημαίνεται πάντως από την Πυροσβεστική Υπηρεσία από την πυρκαγιά δεν κινδυνεύουν κατοικίες ή εργοστάσια.
Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 55 πυροσβέστες με 24 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο ενώ ρίψεις νερού έκαναν και δύο αεροσκάφη τα οποία όμως αποσύρθηκαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα λόγω του σκότους.
Κλείσιμο
Στην περιοχή βρίσκονται και ειδικά μηχανήματα τα οποία ανοίγουν ζώνες και δρόμους για να προσεγγίσουν τα οχήματα της πυροσβεστικής
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης