Ο Στιβ Γουίτκοφ θα πάει στο Ισραήλ, πριν από τις συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας
Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Γουίτκοφ θα αναχωρήσει στη συνέχεια για το Αμπού Ντάμπι
Ο Στιβ Γουίτκοφ, ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται αύριο Τρίτη στο Ισραήλ, ανέφερε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Ο Γουίτκοφ θα συναντηθεί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, εν μέσω της επιδεινούμενης έντασης με το Ιράν, την ώρα που, ταυτόχρονα, η Ουάσινγκτον ασκεί πιέσεις ώστε να προχωρήσει το σχέδιό της για τη Γάζα.
Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Γουίτκοφ θα αναχωρήσει στη συνέχεια για το Αμπού Ντάμπι, όπου την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχει συνομιλίες με τις αντιπροσωπείες της Ρωσίας και της Ουκρανίας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.