Χαλκιδική: Βρήκαν τους ζωοκλέφτες, αλλά όχι τα κατσίκια!

Χαλκιδική: Βρήκαν τους ζωοκλέφτες, αλλά όχι τα κατσίκια!

Οι ζωοκλέφτες ηλικίας 22 και 29 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Μουδανιών

Χαλκιδική: Βρήκαν τους ζωοκλέφτες, αλλά όχι τα κατσίκια!
Πολύ γρήγορα και μέσα στα χρονικά όρια του αυτοφώρου εξιχνιάστηκε η ζωοκλοπή που είχε γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής από ένα ποιμνιοστάσιο στον οικισμό Πετράλωνα στην Χαλκιδική και συνελήφθησαν οι δυο νεαροί δράστες. Όμως, τα δύο κατσικάκια που έκλεψαν δεν βρέθηκαν και παραμένει άγνωστο τι απέγιναν!

Οι ζωοκλέφτες ηλικίας 22 και 29 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Μουδανιών το βράδυ της Δευτέρας και στο σπίτι του 22χρονου βρέθηκαν κάποια εργαλεία τα οποία είχε αρπάξει μαζί με τα ζώα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ακόμη, κατασχέθηκε ένα κλειστό κύκλωμα με το οποίο κατέγραφε παράνομα τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Σε βάρος των δύο νεαρών, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής άσκησε δίωξη για ζωοκλοπή και κλοπή από κοινού, ενώ ο 22χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα .

Κλείσιμο
*** Μια 20χρονη Ελληνίδα και ένα ανήλικο παιδί μπήκαν ως πελάτες σε ένα κατάστημα στη Βέροια, αλλά έγιναν αντιληπτοί την στιγμή που έκρυβαν μέσα στα ρούχα τους διάφορα προϊόντα. Έτσι, ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα εμπορεύματα και τα απέδωσαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης