Δύο συλλήψεις για παράνομο στοίχημα σε μαγαζί των Τρικάλων

Δύο συλλήψεις για παράνομο στοίχημα σε μαγαζί των Τρικάλων

Κατασχέθηκαν επτά υπολογιστές,  πλήθος χαρτιών με ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούσαν χρηματικά ποσά και ονόματα παικτών του παράνομου στοιχήματος, αλλά και μετρητά ύψους 8.104 ευρώ

Δύο συλλήψεις για παράνομο στοίχημα σε μαγαζί των Τρικάλων
Πλούσια κέρδη από την διενέργεια του παράνομου στοιχήματος είχε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, στο οποίο έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι δέχθηκαν σχετικές πληροφορίες.

Στο μαγαζί συνελήφθησαν ο 48χρονος μαζί με έναν 41χρονο, οι οποίοι φέρονται να  παρείχαν υπηρεσίες διαδικτυακού στοιχήματος στους πελάτες τους ως παρένθετα πρόσωπα, για να συμμετέχουν με τη χρήση λογαριασμού παίκτη σε διάφορες διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες. Ο επίσης 48χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν βρισκόταν εκεί και αναζητείται για να συλληφθεί, ενώ οι άλλοι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο εσωτερικό του καταστήματος, κατασχέθηκαν επτά υπολογιστές,  πλήθος χαρτιών με ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούσαν χρηματικά ποσά και ονόματα παικτών του παράνομου στοιχήματος, αλλά και μετρητά ύψους 8.104 ευρώ που προέρχονταν από αυτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης