Χανιά: Είχε πλούσια έσοδα από τη διακίνηση ηρωίνης

Χανιά: Είχε πλούσια έσοδα από τη διακίνηση ηρωίνης

Από την έρευνα στο σπίτι 36χρονου βρήκαν 49 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ κατέσχεσαν και 2.800 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις

Χανιά: Είχε πλούσια έσοδα από τη διακίνηση ηρωίνης
Τα καθημερινά δρομολόγια ενός 36χρονου Έλληνα στα στέκια τοξικομανών στα Χανιά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι του έστησαν ενέδρα περιμένοντας να ξεκινήσει την… διανομή του «λευκού θανάτου».

Μόλις τον είδαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, τον ακινητοποίησαν και του έκαναν σωματική έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποία βρήκαν πάνω του μικροποσότητες ηρωίνης. Στο σπίτι του, όμως, όπου έκαναν στη συνέχεια έρευνα, βρήκαν άλλα 49 γραμμάρια ενώ κατέσχεσαν και 2.800 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις! Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Οι αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας συνέλαβαν επίσης στα Χανιά έναν 43χρονο Έλληνα, στο σπίτι του οποίου έκαναν έρευνα ακολουθώντας πληροφορίες και βρήκαν 85 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και  μικροποσότητα χασίς αναμεμειγμένου με καπνό. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης