Αίγιο: 34χρονος έκανε μια διάρρηξη και τέσσερις απόπειρες σε λίγα λεπτά!

Αίγιο: 34χρονος έκανε μια διάρρηξη και τέσσερις απόπειρες σε λίγα λεπτά!

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς που περιπολούσαν στο χωριό την στιγμή που επιχειρούσε να παραβιάσει ένα σπίτι και βρέθηκε με χειροπέδες

Αίγιο: 34χρονος έκανε μια διάρρηξη και τέσσερις απόπειρες σε λίγα λεπτά!
Γρήγορος στις... διαρρήξεις, όχι όμως και στην διαφυγή του, ήταν ένας 34χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας μετά την εισβολή του στο σπίτι μιας ηλικιωμένης και τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες διάρρηξης που έκανε πρωί- πρωί την Κυριακή στην Άβυθο Αιγίου!

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς που περιπολούσαν στο χωριό την στιγμή που επιχειρούσε να παραβιάσει ένα σπίτι και βρέθηκε με χειροπέδες. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι λίγη ώρα πριν είχε διαρρήξει το σπίτι μιας 85χρονης και είχε αρπάξει μικρό χρηματικό ποσό, ενώ είχε αποπειραθεί να διαρρήξει ακόμα τρία σπίτια στην ίδια περιοχή. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες.

Κλείσιμο
*** Μπήκε ως πελάτης στο κατάστημα μιας γυναίκας στην περιοχή των Γαργαλιάνων και, όταν είδε πως ήταν απασχολημένη, «βούτηξε» 500 ευρώ από την τσάντα της ένας 38χρονος! Την τελευταία στιγμή, όμως, η ιδιοκτήτρια τον είδε και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος δίνοντας την περιγραφή του. Λίγες ώρες αργότερα, ο 38χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 9,87 γραμμαρίων που είχε προλάβει να αγοράσει με τα κλεμμένα χρήματα! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης