Κιλκίς: 64χρονη «ξάφρισε» μεγάλο ποσό από ηλικιωμένο

Κιλκίς: 64χρονη «ξάφρισε» μεγάλο ποσό από ηλικιωμένο

Η κλοπή είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 30 Ιανουαρίου, χωρίς ο 82χρονος να αντιληφθεί με ποιον τρόπο εξαφανίστηκε η τσάντα του που περιείχε το ποσό των 4.000 ευρώ

Κιλκίς:  64χρονη «ξάφρισε» μεγάλο ποσό από ηλικιωμένο
Το σοκ της ζωής του είχε δοκιμάσει ένας ηλικιωμένος πριν από ένα μήνα σε μια περιοχή του Κιλκίς, όταν διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά η τσάντα του μέσα στην οποία είχε βάλει μεγάλο χρηματικό ποσό. Τουλάχιστον τώρα που πληροφορήθηκε ποιος του την είχε κλέψει, ίσως... παρηγορηθεί!

Η κλοπή είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 30 Ιανουαρίου, χωρίς ο 82χρονος να αντιληφθεί με ποιον τρόπο εξαφανίστηκε η τσάντα του που περιείχε το ποσό των 4.000 ευρώ, σύμφωνα με την καταγγελία που είχε υποβάλλει στο τοπικό τμήμα Ασφάλειας. Από τότε, είχε ξεκινήσει έρευνα και οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα πλάνα που είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου εκλάπη η “χρυσή” τσάντα.

Κλείσιμο
Μετά από ακριβώς ένα μήνα, κατάφερε να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να ταυτοποιήσουν ως δράστιδα μια 64χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε εκμεταλλευτεί την απροσεξία του ηλικιωμένου.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα.




   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης