Διαρρήκτες με αδυναμία στα... κομμωτήρια!

Διαρρήκτες με αδυναμία στα... κομμωτήρια!

Οι δύο 18χρονοι αφαιρούσαν τις ηλεκτρικές συσκευές

Διαρρήκτες με αδυναμία στα... κομμωτήρια!
Τις ηλεκτρικές συσκευές που διαθέτουν τα κομμωτήρια είχαν βάλει στο μάτι δύο 18χρονοι Έλληνες, οι οποίοι διέρρηξαν ένα από αυτά και τις έκλεψαν ενώ αποπειράθηκαν να «ανοίξουν» ακόμη ένα στα Τρίκαλα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Μέσα σε λίγη ώρα, οι νεαροί δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και οι κλεμμένες συσκευές που βρέθηκαν στην κατοχή τους αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου. Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που είχαν πάνω τους οι δράστες, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων να τους ασκήσει δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και κατοχή ναρκωτικών.

*** Αναζητούσε την τύχη του στα στιγμιαία λαχεία που πωλούσε ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στο Βόλο, το οποίο αποπειράθηκε να διαρρήξει, αλλά βρήκε μόνο… χειροπέδες ένας 50χρονος Έλληνας! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τα ξημερώματα της Κυριακής και εξετάζεται για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης