Πιερία: Έθαβε βάζα με χασίς στην αυλή του σπιτιού του

Πιερία: Έθαβε βάζα με χασίς στην αυλή του σπιτιού του

Δράστης ένας 47χρονος

Πιερία: Έθαβε βάζα με χασίς στην αυλή του σπιτιού του
Το φρεσκοσκαμμένο χώμα στην αυλή του σπιτιού ενός 47χρονου Έλληνα σε περιοχή της Πιερίας, ο οποίος θεωρούνταν ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών, έκανε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης να υποψιαστούν ότι η παράνομη πραμάτεια του βρισκόταν κάτω από την επιφάνεια του εδάφους.

Και είχαν δίκιο, καθώς όταν έσκαψαν στο συγκεκριμένο σημείο, έβγαλαν τρία ερμητικά κλεισμένα γυάλινα βάζα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 543,9 γραμμαρίων! Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό της κατοικίας του, βρέθηκαν και δύο τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση. 

Κλείσιμο
*** Φυγόποινος απατεώνας ήταν ένας 34χρονος Έλληνας που συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του και ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε διάφορες συσκευασίες με συνολικά 282 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και ένδεκα μηνών και χρηματική ποινή 2.600 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

*** Μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 140 γραμμαρίων ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος Έλληνας, όταν το σταμάτησαν για έλεγχο στο 10ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων. Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης