Λύκειο Δροσιάς: Ένα σχολείο-στολίδι

Λύκειο Δροσιάς: Ένα σχολείο-στολίδι

Τις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Δροσιάς εγκαινίασε το μεσημέρι ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης ημέρα της σχολικής εορτής των Τριών Ιεραρχών

Λύκειο Δροσιάς: Ένα σχολείο-στολίδι
Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο και εξοπλισμένο πλήρως σχολικό συγκρότημα που έλειπε από την περιοχή. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παρουσία βουλευτών. Παρών και ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος ο οποίος ανέλαβε εξ´ ολοκλήρου την ανακαίνιση του Ζαννείου Ιδρύματος και την μετεγκατάσταση του Λυκείου Δροσιάς.

Κλείσιμο





Το Γενικό Λύκειο Δροσιάς μεταστεγάστηκε σε χώρο του Ζαννείου Ιδρύματος, ο οποίος μισθώθηκε από τον Δήμο, δίνοντας ανάσα στο σοβαρό πρόβλημα της εξεύρεσης σχολικών χώρων και αποσυμφορώντας την ασφυκτική συστέγαση με το γυμνάσιο της ίδιας δημοτικής ενότητας. 

Πρόκειται για ένα σχολείο - πρότυπο στην περιοχή καθώς αποτελείται από εσωτερικούς χώρους συνολικού εμβαδού 1300 τ. μ. και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δέκα σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας. 

Το προαύλιο που ξεπερνάει τα 1.000 τ.μ. διαθέτει γήπεδα  μπάσκετ και βόλεϊ. 

Το κομμάτι της εκπαίδευσης έχεις αποτελέσει τη βασική προτεραιότητα του Δήμου Διονύσου τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία τρία χρόνια μεταστεγάστηκε το Δημοτικό Σχολείο και το Λύκειο Δροσιάς εγκαινιάστηκαν τρεις νέοι παιδικοί σταθμοί, ενώ τους επόμενους μήνες αναμένεται να λειτουργήσει το 4ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου στον Άγιο Στέφανο και ακολουθούν το Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου και το Λύκειο Διονύσου. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης