«Θηλυκή» κλοπή σε μονοκατοικία στην Πρέβεζα

«Θηλυκή» κλοπή σε μονοκατοικία στην Πρέβεζα

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν την 47χρονη Ελληνίδα που τα χαρακτηριστικά της ταίριαζαν με την περιγραφή που είχε κάνει μια ηλικιωμένη

«Θηλυκή» κλοπή σε μονοκατοικία στην Πρέβεζα
Αποτελεσματικές αποδείχθηκαν οι εκτεταμένες αναζητήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, μετά την καταγγελία της 72χρονης ιδιοκτήτριας μιας μονοκατοικίας στην κοινότητα Ωρωπός ότι μια άγνωστη γυναίκα είχε τρυπώσει στο σπίτι της και είχε αρπάξει τις οικονομίες της.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν στην περιοχή Σαμψούντα μία 47χρονη Ελληνίδα που τα χαρακτηριστικά της ταίριαζαν με την περιγραφή που είχε κάνει η ηλικιωμένη η οποία είχε δει την δράστιδα να τρέπεται σε φυγή. Έτσι, προσήχθη στο τμήμα όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα και συνελήφθη. Πάνω της βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην 72χρονη.

Κλείσιμο
Η 47χρονη εξετάζεται στο πλαίσιο της προανάκρισης για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες κλοπές, πριν οδηγηθεί με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης