Λάρισα: Τρέιλερ έκρυβε εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Λάρισα: Τρέιλερ έκρυβε εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 69χρονος από το Ουζμπεκιστάν και μια 71χρονη Ελληνίδα

Λάρισα: Τρέιλερ έκρυβε εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Στα ίχνη οργανωμένου κυκλώματος λαθρεμπόρων που διακινούν μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων φαίνεται ότι βρέθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κιλελέρ, μετά τη σύλληψη δυο ηλικιωμένων κατά την διάρκεια επιχείρησης στη Λάρισα.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 69χρονος από το Ουζμπεκιστάν και μια 71χρονη Ελληνίδα, καθώς και στο τρέιλερ που ρυμουλκούσαν με αυτό και ανακάλυψαν ότι μετέφεραν 1.090 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 26 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 300 γραμμαρίων, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα, το τρέιλερ και 80 ευρώ που είχε στην κατοχή της η 71χρονη και οι δυο δράστες συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι προμηθευτές τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης