Ηράκλειο: Της «γυάλισαν» πανάκριβα γυαλιά ηλίου και τα… έκλεψε!

Ηράκλειο: Της «γυάλισαν» πανάκριβα γυαλιά ηλίου και τα… έκλεψε!

Την πήραν είδηση, όμως, οι εργαζόμενοι και κάλεσαν την Άμεση Δράση - Η γυναίκα συνελήφθη

Ηράκλειο: Της «γυάλισαν» πανάκριβα γυαλιά ηλίου και τα… έκλεψε!
Ωραία, μοντέρνα, αλλά… πανάκριβα ήταν τα ζευγάρια γυαλιών ηλίου που πρόβαρε σε ένα κατάστημα στο Ηράκλειο μια 50χρονη Ελληνίδα, αλλά της άρεσαν τόσο πολύ που δεν είχε σκοπό να φύγει χωρίς αυτά! Έτσι, έβαλε κάποια στην τσάντα της, φόρεσε κι ένα ζευγάρι και έκανε να φύγει!

Την πήραν είδηση, όμως, οι εργαζόμενοι και κάλεσαν την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στο μαγαζί, την ακινητοποίησαν και βρήκαν τα κλεμμένα γυαλιά συνολικής αξίας 500 ευρώ! Η γυναίκα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και προσήχθη στα γραφεία της Ασφαλείας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κλείσιμο
*** Στον αποθηκευτικό χώρο ενός 46χρονου σε περιοχή του Ηρακλείου τρύπωσε μέρα- μεσημέρι ένας 39χρονος «κυνηγός» χαλκού και μετάλλων και άρπαξε ψυκτικά μηχανήματα, θερμοστάτες, ανεμιστήρες καλώδια και σωλήνες χαλκού συνολικής αξίας 5.000 ευρώ! Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης