Καταζητούμενος Ισπανός συνελήφθη στην Κακαβιά

Καταζητούμενος Ισπανός συνελήφθη στην Κακαβιά

Ο αλλοδαπός επιχείρησε να περάσει από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης - Τον συνέλαβαν άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου

Καταζητούμενος Ισπανός συνελήφθη στην Κακαβιά
Μέσω Ελλάδας προσπάθησε να καταφύγει στην Αλβανία για να κρυφτεί ένας 37χρονος Ισπανός υπήκοος, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του και είχαν εκδώσει σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για απειλή και για αδικήματα κατά της δικαιοσύνης.

Ο αλλοδαπός επιχείρησε να περάσει από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, αλλά κατά τον έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε ένταλμα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του.

*** Φυγόποινος ήταν και ένας... ζόρικος Ρουμάνος που συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος! Πρόκειται για έναν 33χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για το αδίκημα της αντίστασης, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης