Ανήλικη με μακριά... χέρια ξάφρισε μεγάλο ποσό από μαγαζί

Ανήλικη με μακριά... χέρια ξάφρισε μεγάλο ποσό από μαγαζί

Χρησιμοποίησαν ως δόλωμα ένα κορίτσι 14 χρόνων 

Ανήλικη με μακριά... χέρια ξάφρισε μεγάλο ποσό από μαγαζί
Ως «δόλωμα» για την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από ένα κατάστημα στις Σέρρες, χρησιμοποιήθηκε ένα ανήλικο κοριτσάκι ηλικίας μόλις 14 χρόνων το οποίο κατάφερε να κρατήσει απασχολημένη την 59χρονη ιδιοκτήτρια για να δράσει ανενόχλητος ο άγνωστος συνεργός της!

Οι δράστες κατάφεραν να κλέψουν από το μαγαζί ένα τσαντάκι της γυναίκας που είχε μετρητά ύψους 3.500 ευρώ, σύμφωνα με την ίδια! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες, δεν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη της κλοπής, έμαθαν όμως τα στοιχεία της 14χρονης που δεν συνελήφθη μέσα στα όρια του αυτοφώρου. Σε βάρος της σχηματίστηκε και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και τους γονείς της οι οποίοι κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Κλείσιμο
*** Στην Πάτρα, ένα ζευγάρι Ελλήνων παραβίασαν την πόρτα ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και άρπαξαν από το ταμείο 200 ευρώ. Ο 36χρονος άνδρας και η 41χρονη συνεργός του συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της  Ασφαλείας και αποκαλύφθηκε ότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλα τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να τα καταφέρουν! Σε βάρος τους, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης