Πάτρα: Πήγαν να κλέψουν σχολείο, αλλά έφυγαν άπρακτοι

Πάτρα: Πήγαν να κλέψουν σχολείο, αλλά έφυγαν άπρακτοι

Οι διαρρήκτες είτε δεν κατάφεραν να φτάσουν στα αντικείμενα που ήθελαν να αρπάξουν ή κάποιος θόρυβος τους τρόμαξε και έφυγαν βιαστικά

Πάτρα: Πήγαν να κλέψουν σχολείο, αλλά έφυγαν άπρακτοι
Ήλθαν, είδαν και… απήλθαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, προφανώς με σκοπό να κλέψουν αντικείμενα αξίας. Όμως, αποδείχθηκε ότι δεν ήξεραν πώς να φτάσουν εκεί που θα τα έβρισκαν!

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι κλήθηκαν από τον διευθυντή του σχολείου, οι δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν τα γραφεία της γραμματείας.

Κλείσιμο
Όμως, είτε δεν τα κατάφεραν ή κάποιος θόρυβος τους τρόμαξε και έφυγαν βιαστικά. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων και προσπαθούν να τους εντοπίσουν από τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα.

*** Φτερά έκανε ολόκληρο… τρακτέρ από την αποθήκη ενός αγρότη σε μια περιοχή της Αμφιλοχίας, χωρίς να αντιληφθεί κάποιος το παραμικρό! Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, η κλοπή του γεωργικού ελκυστήρα έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης