Ο θείος του άτυχου 30χρονου οδηγού στο ΘΕΜΑ 104,6: «Άκουσαν μια βοή σαν να γίνεται σεισμός»

Ο θείος του άτυχου 30χρονου οδηγού στο ΘΕΜΑ 104,6: «Άκουσαν μια βοή σαν να γίνεται σεισμός»

Σωτήρης Πίνης: Το 21ο θύμα της φονικής θεομηνίας - «Αλλού ήταν ο τράκτορας, αλλού το σασί και αλλού η καρότσα. Ήταν τέτοια η ορμή του νερού, που ξερίζωσε ελιές και έριξε κολόνες της ΔΕΗ», δήλωσε ο θείος του θύματος

Ο θείος του άτυχου 30χρονου οδηγού στο ΘΕΜΑ 104,6: «Άκουσαν μια βοή σαν να γίνεται σεισμός»
Ο 30χρονος Σωτήρης Πίνης είναι το 21ο θύμα της φονικής θεομηνίας στη Δυτική Αττική, ενώ παρά το γεγονός ότι συμπληρώνεται σχεδόν μία εβδομάδα, εξακολουθεί να αγνοείται ένα άτομο, ο κυνηγός Χρήστος Γεωργακόπουλος.

«Όπως μου περιέγραψε ένας οδηγός που σώθηκε, άκουσαν μια βοή σαν να γίνεται σεισμός και στη συνέχεια ήρθε το νερό απότομα από το βουνό. Δεν γίνεται να βρέξει μισή ώρα και να κατεβάσει τόσο νερό, με ακτίνα 30 μέτρων και 2,5 με 3 μέτρα ύψος», δήλωσε ο κ.Ανέστης Ζεϊμπέκης, θείος του άτυχου οδηγού, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Λαμπράκο και Παναγιώτη Σουρέλη.

Κλείσιμο
Ο θείος του 30χρονου οδηγού βρισκόταν στο αμαξοστάσιο τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΜΑΚ έβγαζαν τη σορό, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε, μαζί με τον πατέρα του θύματος, το δύσκολο έργο της αναγνώρισης. Τραγική φιγούρα και η σύζυγος του Σωτήρη Πίνη, που μετρούσαν μόλις δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Η πινακίδα κυκλοφορίας και αντικείμενα από την καμπίνα βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, περίπου 1,5 χιλόμετρο από το σημείο που παρασύρθηκε. Ο χείμαρος στην κυριολεξία έκοψε το φορτηγό σε τρία σημεία. «Αλλού ήταν ο τράκτορας, αλλού το σασί και αλλού η καρότσα. Ήταν τέτοια η ορμή του νερού, που ξερίζωσε ελιές και έριξε κολόνες της ΔΕΗ», συμπλήρωσε ο κ.Ζεϊμπέκης.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης