Φυγόποινος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στη Σαντορίνη

Φυγόποινος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στη Σαντορίνη

Εις βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης επτά ετών, 11 μηνών και 29 ημερών

Φυγόποινος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στη Σαντορίνη
«Ζωή και κότα» περνούσε στην γραφική Σαντορίνη ένας 31χρονος Έλληνας επαγγελματίας έμπορος ναρκωτικών, παρ' όλο που είχε στην «πλάτη» μια βαριά καταδίκη! Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας που του έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος.

Σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου, με την οποία είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, ένδεκα μηνών και 29 ημερών. Έτσι, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου η οποία έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Κλείσιμο
*** Στη Σαντορίνη, όμως, συνελήφθη και ένας 57χρονος Αλβανός που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για χρήση πλαστού εγγράφου από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών. Και αυτός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

*** Από το 2011 (!) αναζητούνταν ένας 45χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε φυλάκιση 15 μηνών, αλλά είχε γίνει... καπνός! Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Αγρίνιο και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης