Καβάλα: Πλήρωσε για να αγοράσει... αόρατο φορτηγό και έχασε 3.500 ευρώ

Καβάλα: Πλήρωσε για να αγοράσει... αόρατο φορτηγό και έχασε 3.500 ευρώ

Το θύμα ήταν ένας 31χρονος από την Καβάλα, ο οποίος δελεάστηκε από τη χαμηλή τιμή πώλησης του επίμαχου φορτηγού και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή

Καβάλα: Πλήρωσε για να αγοράσει... αόρατο φορτηγό και έχασε 3.500 ευρώ
Άλλος ένας ανυποψίαστος πολίτης έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης στην προσπάθειά του να αγοράσει ένα Ι.Χ. φορτηγό μέσω αγγελίας, την οποία αποδείχθηκε ότι είχε αναρτήσει σε  ιστοσελίδα αγοραπωλησιών ένας 45χρονος που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κομπίνες.

Το θύμα ήταν ένας 31χρονος από την Καβάλα, ο οποίος δελεάστηκε από τη χαμηλή τιμή πώλησης του επίμαχου φορτηγού και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή. Εκείνος κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει 3.500 ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό, πράγμα που ο 31χρονος έκανε σε δυο δόσεις στις 24 και 26 Ιουνίου. Φορτηγό, όμως, δεν... είδε και κάθε προσπάθεια επικοινωνίας του με τον πωλητή έπεσε στο κενό.

Κλείσιμο
Έτσι, τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια Καβάλας και από τις έρευνες των αστυνομικών εξακριβώθηκε ότι πίσω από την εξαπάτησή του κρυβόταν ο 45χρονος παλιός γνώριμός τους. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό και άλλων θυμάτων του 45χρονου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης