Τύρναβος: Επιχείρησαν να κλέψουν 250 κιλά μήλα, αλλά τους έπιασε στα πράσα ο αγρότης

Τύρναβος: Επιχείρησαν να κλέψουν 250 κιλά μήλα, αλλά τους έπιασε στα πράσα ο αγρότης

Τους δύο «κουβαλητές» περίμενε στο αυτοκίνητο ο Αλβανός συνεργός τους, τον οποίο ακινητοποίησε ο αγρότης

Τύρναβος: Επιχείρησαν να κλέψουν 250 κιλά μήλα, αλλά τους έπιασε στα πράσα ο αγρότης
Χτύπησαν για μια ακόμη φορά στον Τύρναβο οι οργανωμένες συμμορίες που αρπάζουν την παραγωγή των αγροτών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά η προσπάθειά τους να «σηκώσουν» τα μήλα από ένα περιφραγμένο αγρόκτημα απέτυχε χάρη στην παρέμβαση του 45χρονου ιδιοκτήτη. 

Ο παραγωγός έπιασε στα πράσα τους δυο εισβολείς, την στιγμή που φόρτωναν τα καλάθια του με 250 κιλά μήλα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένας 37χρονος Αλβανός συνεργός τους. Μόλις τον είδαν, οι δύο άγνωστοι παράτησαν τα καλάθια και τράπηκαν σε φυγή, καταφέρνοντας να διαφύγουν. Όμως, ο αγρότης ακινητοποίησε τον 37χρονο οδηγό και τον παρέδωσε σε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Κλείσιμο
*** Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε μία 47χρονη Αλβανίδα η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα, όταν έκλεψε μία γυναικεία μπλούζα από ένα κατάστημα ενδυμάτων στο οποίο είχε μπει παριστάνοντας την πελάτισσα. Το κλεμμένο ρούχο βρέθηκε στην κατοχή της δράστιδας και αποδόθηκε σε υπεύθυνη του καταστήματος.

*** Δεν έκλεψε κάτι από το διώροφο σπίτι που διέρρηξε στο διάστημα από την 1η ως τις 28 Σεπτεμβρίου στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας ο 35χρονος Αλβανός δράστης, ωστόσο δεν απέφυγε τις συνέπειες. Μετά την ταυτοποίησή του από τα αποτυπώματα που άφησε, η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας σχημάτισε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος του και την διαβίβασε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης