Πέθανε από χρήση ηρωίνης στο σπίτι φίλου της στο Βόλο

Πέθανε από χρήση ηρωίνης στο σπίτι φίλου της στο Βόλο

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ισόγειο διαμέρισμα μιας μονοκατοικίας χωρίς τις αισθήσεις της από τον φίλο της, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο

Πέθανε από χρήση ηρωίνης στο σπίτι φίλου της στο Βόλο
Τουλάχιστον δυο άτομα φέρονται ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών μαζί με μια 36χρονη Ελληνίδα, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά τη μοιραία δόση μέσα στο σπίτι ενός φίλου της ο οποίος την φιλοξενούσε στον Βόλο. Όμως, έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν διαπίστωσαν ότι είχε πέσει σε κώμα!

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ισόγειο διαμέρισμα μιας μονοκατοικίας χωρίς τις αισθήσεις της από τον φίλο της, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο. Όμως, το πλήρωμα διαπίστωσε ότι η 36χρονη ήταν ήδη νεκρή και ενημέρωσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, συνέλεξαν τρεις σύριγγες και διάφορα άλλα σύνεργα για την χρήση ναρκωτικών και αναζητούν αυτούς που έδωσαν την θανατηφόρα δόση ηρωίνης στην άτυχη γυναίκα.

Κλείσιμο
Τα σύνεργα που βρέθηκαν εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ δείγμα του περιεχομένου τους εστάλη για χημική ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί αν μαζί με το ναρκωτικό υπήρχαν και άλλες επικίνδυνες ουσίες. Η 36χρονη κατάγεται από τη Λάρισα και η Αστυνομία ενημέρωσε την οικογένειά της για τον θάνατό της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης