Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης στην Ηλεία

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης στην Ηλεία

Στην προανάκριση, ο 53χρονος αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από έναν άγνωστο που ήταν το «βαποράκι» ενός 43χρονου

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης στην Ηλεία
Μια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης βρέθηκε στην κατοχή ενός 53χρονου Έλληνα, κατά την διάρκεια ελέγχου που του έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στα Λεχαινά Ηλείας και έγινε αφορμή να αποκαλυφθούν οι δυο προμηθευτές του.

Στην προανάκριση, ο 53χρονος αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από έναν άγνωστο που ήταν το «βαποράκι» ενός 43χρονου. Στις έρευνες που ακολούθησαν, ο  43χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι ενός 66χρονου  που συνελήφθη μαζί του, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα μέσα στα... χόρτα της αυλής τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 2,5 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά!

Κλείσιμο
Στο εσωτερικό του σπιτιού, κατασχέθηκαν 120 ευρώ και τρία κινητά και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στον 66χρονο και τον 43χρονο, ενώ ο 53χρονος κατηγορείται μόνο για κατοχή ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης