Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στην Κομοτηνή

Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στην Κομοτηνή

Ο νεαρός είχε στα δυο σπίτια του ένα πιστόλι αερίου και ένα περίστροφο αερίου με έξι φυσίγγια και ένα δοχείο με μεταλλικά σφαιρίδια, αλλά και 28 ναρκωτικά χάπια μαζί με δέκα διαδερμικά φαρμακευτικά έμπλαστρα, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή

Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στην Κομοτηνή
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει μπει η παράνομη δραστηριότητα ενός 32χρονου Έλληνα, στα σπίτια του οποίου στην Κομοτηνή βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά κατά την διάρκεια επιχείρησης των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο νεαρός είχε στα δυο σπίτια του ένα πιστόλι αερίου και ένα περίστροφο αερίου με έξι φυσίγγια και ένα δοχείο με μεταλλικά σφαιρίδια, αλλά και 28 ναρκωτικά χάπια μαζί με δέκα διαδερμικά φαρμακευτικά έμπλαστρα, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ερευνά αν εμπλέκεται σε ένοπλες ληστείες.

Κλείσιμο
Στη Ζάκυνθο,
συνελήφθη με επιχείρηση αστυνομικών της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 35χρονος Έλληνας, όταν βρέθηκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι μάρκας «Zastava» των 9 mm, δύο γεμιστήρες και 35 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να εξακριβωθεί αν και πού είχε χρησιμοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης