Αλεξανδρούπολη: Αποξήραινε καπνό και στο μαντρί είχε χασισόδεντρα

Αλεξανδρούπολη: Αποξήραινε καπνό και στο μαντρί είχε χασισόδεντρα

Στο σπίτι του καλλιεργητή συνελήφθη και ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε πάνω του μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Αλεξανδρούπολη: Αποξήραινε καπνό και στο μαντρί είχε χασισόδεντρα
Μέσα στη… νικοτίνη ζούσε ένας 53χρονος στην Αλεξανδρούπολη, αφού είχε γεμίσει το σπίτι του με καπνό τον οποίο αποξήραινε για να τον πουλήσει! Αλλά και στο μαντρί του είχε φυτέψει χασισόδεντρα, την παραγωγή των οποίων κρατούσε στο υπνοδωμάτιό του.

Σε έρευνα που έκαναν μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, βρήκαν στην κατοικία του δράστη 12 κιλά και 710 γραμμάρια φύλλων καπνού που βρίσκονταν στο στάδιο της αποξήρανσης, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,7 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι. Παράλληλα, στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ξερίζωσαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,40 και 1,50 μέτρου.

Κλείσιμο
Στο σπίτι του καλλιεργητή συνελήφθη και ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε πάνω του μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης