«Μπλόκο» σε 21 κιλά χασίς στην Ιόνια Οδό

«Μπλόκο» σε 21 κιλά χασίς στην Ιόνια Οδό

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα σε μια αγροτική οδό, πέρασαν χειροπέδες στον  26χρονο Αλβανό και τον 39χρονο Έλληνα που επέβαιναν σε αυτό και μάζεψαν μια- μια από τα χωράφια της περιοχής τις 20 συσκευασίες

«Μπλόκο» σε 21 κιλά χασίς στην Ιόνια Οδό
Το... συνηθισμένο τέλος είχε η καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Ιόνια Οδό, στο ύψος κόμβου του Αγγελοκάστρου Αιτωλοακαρνανίας, αλλά οι επιβάτες του προσπάθησαν να διαφύγουν πετώντας από τα παράθυρα συσκευασίες με χασίς!

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα σε μια αγροτική οδό, πέρασαν χειροπέδες στον  26χρονο Αλβανό και τον 39χρονο Έλληνα που επέβαιναν σε αυτό και μάζεψαν μια- μια από τα χωράφια της περιοχής τις 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 408 γραμμαρίων, που μετέφεραν σε δύο μεγάλους μαύρους σάκους και τις είχαν πετάξει κατά την διάρκεια της καταδίωξης.

Οι δράστες, που είχαν κατεύθυνση προς Αντίρριο όταν εντοπίστηκαν, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου όπου αποκαλύφθηκε ότι είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν Αλβανό στην Ηγουμενίτσα και ότι τελικός προορισμός τους ήταν η Αθήνα. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου στον οποίο οδηγήθηκαν, τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε μαζί με 100 ευρώ που είχαν πάνω τους. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του προμηθευτή του χασίς συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης