Σπείρα είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος πεζών στην Πάτρα

Σπείρα είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος πεζών στην Πάτρα

Στο διάστημα αυτό, οι δράστες είχαν διαπράξει τρεις ληστείες και μια απόπειρα σε βάρος πεζών, από τους οποίους είχαν αρπάξει χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τα κινητά τους, πάντα με τα χαρακτηριστικά τους καλυμμένα

Σπείρα είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος πεζών στην Πάτρα
Επί 20 ημέρες, από τις 20 Αυγούστου ως τις 9 Σεπτεμβρίου, οι βόλτες στους δρόμους της Πάτρας είχαν γίνει εφιαλτικές για τους πεζούς, που κινδύνευαν να βρεθούν μπροστά σε μια συμμορία τριών νεαρών οι οποίοι έκαναν ληστείες με την απειλή πιστολιού.

Στο διάστημα αυτό, οι δράστες είχαν διαπράξει τρεις ληστείες και μια απόπειρα σε βάρος πεζών, από τους οποίους είχαν αρπάξει χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τα κινητά τους, πάντα με τα χαρακτηριστικά τους καλυμμένα. Αυτό δεν τους έσωσε, όμως, γιατί η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας οδήγησε στα ίχνη τους.

Κλείσιμο
Οι τρεις ληστές ηλικίας 20, 25 και 27 χρόνων συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας και έγιναν έρευνες στα σπίτια τους, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν το αεροβόλο που χρησιμοποιούσαν και που έμοιαζε με πυροβόλο πιστόλι και τρία κινητά που είχαν αρπάξει από τα θύματά τους. 

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και, αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, ληστείες κατά συναυτουργία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, διατάχθηκε η κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης