Αλβανίδα έβαζε χέρι σε ξένες τσέπες σε πανηγύρι στην Άρτα

Αλβανίδα έβαζε χέρι σε ξένες τσέπες σε πανηγύρι στην Άρτα

Ένας 78χρονος την πήρε είδηση, αντέδρασε άμεσα και την ακινητοποίησε

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπών που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές
Την κοσμοσυρροή που επικρατούσε στο χώρο μιας εμποροπανήγυρης στην Άρτα το βράδυ της Τετάρτης θέλησε να εκμεταλλευτεί μια «μακρυχέρα» Αλβανίδα, η οποία προσπάθησε να βουτήξει τα χρήματα που είχε στην τσέπη του πουκαμίσου του ένας ηλικιωμένος. Όμως, εκείνος την πήρε είδηση.

Ο 78χρονος αντέδρασε άμεσα και ακινητοποίησε την 45χρονη επίδοξη δράστιδα, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και προσήχθη για προανάκριση. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Κλείσιμο
*** Έμεινε από λάστιχο μιας παρέα νεαρών στην Καρδίτσα και σκέφτηκαν να κλέψουν τη... ρεζέρβα από το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 57χρονου! Όμως, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τους έπιασαν στα πράσα. Οι τρεις ενήλικοι ηλικίας 25 και 32 χρόνων και ένας ανήλικος που ήταν μαζί τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.

*** Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και τους ειδικούς του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι μιας 63χρονης στα Ιωάννινα με λεία κοσμήματα. Δράστιδες ήταν δυο Ελληνίδες ηλικίας 50 και 21 χρόνων, που δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε  δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

*** Την ώρα που οδηγούσε το μοτοποδήλατο ενός 46χρονου, το οποίο είχε κλέψει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο Βόλο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 20χρονος ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης