Ανήλικος πίσω από τέσσερις διαρρήξεις στη Χαλκίδα

Ανήλικος πίσω από τέσσερις διαρρήξεις στη Χαλκίδα

Το τελευταίο «χτύπημα» του νεαρού ήταν το Σάββατο όταν άρπαξε ρολόγια αξίας 2.000 ευρώ από ένα εμπορικό κατάστημα

Ανήλικος πίσω από τέσσερις διαρρήξεις στη Χαλκίδα
Μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη μιας καφετέριας στη Χαλκίδα, ότι το κατάστημά του είχε γίνει στόχος διάρρηξης και είχαν κάνει φτερά μετρητά ύψους 1.000 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 3.500 ευρώ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνα που οδήγησε σε έναν... υπερδραστήριο ανήλικο!

Όταν τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, προέκυψε ότι είχε διαπράξει άλλες τρεις διαρρήξεις. Η τελευταία ήταν το Σάββατο όταν άρπαξε ρολόγια αξίας 2.000 ευρώ από ένα εμπορικό κατάστημα, ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου είχε διαρρήξει ένα διαχειριστικό γραφείο και είχε κλέψει 250 ευρώ και την περασμένη Τετάρτη ένα σπίτι, από το οποίο είχε αρπάξει κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας μαζί με την 39χρονη μητέρα του, η οποία συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν στη Ρόδο από αστυνομικούς της Ασφαλείας δύο πιτσιρικάδες ηλικίας 13 και 14 χρόνων, οι οποίοι είχαν μόλις κλέψει μια μοτοσικλέτα για να κάνουν τις βόλτες τους! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον πατέρα του 14χρονου για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου και τον οδήγησαν μαζί τους στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης