Σέρρες: Σε κτηνοτροφική μονάδα καλλιεργούσαν χασισοφυτεία

Σέρρες: Σε κτηνοτροφική μονάδα καλλιεργούσαν χασισοφυτεία

Βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, 18 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα» και μία ηλεκτρονική ζυγαριά

Σέρρες: Σε κτηνοτροφική μονάδα καλλιεργούσαν χασισοφυτεία
Δεν εξέτρεφε μόνο ζώα στην κτηνοτροφική μονάδα του σε περιοχή των Σερρών ένας 45χρονος επιχειρηματίας, αλλά καλλιεργούσε και χασισοφυτεία την οποία συντηρούσαν και περιποιούνταν ένας 39χρονος Έλληνας και μία 42χρονη Βουλγάρα.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών από το Κιλκίς που δέχθηκαν πληροφορίες για όσα συνέβαιναν στο χώρο και συνελήφθησαν, ενώ φρόντιζαν τα συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 4,50 ως πέντε μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Μέσα στους χώρους της κτηνοτροφικής μονάδας, ο ιδιοκτήτης της οποίας απουσίαζε και αναζητείται, βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 656 γραμμαρίων, 18 γραμμαρία κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα» και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ερευνάται αν έκαναν και διακίνηση.

*** Επτά μεγάλα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,85 ως 2,26 μέτρων καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας ένας 66χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Στην αποθήκη του σπιτιού, βρέθηκαν επτά συσκευασίες με 272,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα αποξηραμένο χασισόδεντρο ύψους 1,60 μέτρου, ένας τρίφτης και ένα λάστιχο ποτίσματος. Ο 66χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στη Δράμα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 58χρονο, όταν ανακάλυψαν στον κήπο χώρο της κατοικίας του τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών ως 1,10 μέτρου, τα οποία κατέσχεσαν.
Κλείσιμο

*** Στο Αγρίνιο, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 50χρονο, μετά από έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δύο μέτρων που καλλιεργούσε στην αυλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης