Ηράκλειο: Έκανε διανομή ηρωίνης με νοικιασμένο αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Έκανε διανομή ηρωίνης με νοικιασμένο αυτοκίνητο

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολουθούσαν διακριτικά και τους οδήγησε άθελά του στο σπίτι των συνεργών του

Ηράκλειο: Έκανε διανομή ηρωίνης με νοικιασμένο αυτοκίνητο
Πίστευε ότι θα περνούσε απαρατήρητος αν χρησιμοποιούσε νοικιασμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, ένας 43χρονος Αλβανός που είχε αναλάβει να κάνει διακίνηση ηρωίνης στο Ηράκλειο σε συνεργασία με δυο Έλληνες αδελφούς ηλικίας 57 και 51 χρόνων. 

Γελάστηκε, όμως, γιατί τον είχαν εντοπίσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολουθούσαν διακριτικά. Έτσι, τους οδήγησε άθελά του στο σπίτι των συνεργών του, τους οποίους προμήθευσε με 50 γραμμάρια ηρωίνης λίγα λεπτά πριν γίνει η έφοδος των αστυνομικών και βρεθούν και οι τρεις με χειροπέδες! 

Στο σπίτι βρέθηκαν συνολικά 61,26 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 350 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Στην κατοχή του 43χρονου κατασχέθηκαν και άλλα 60 ευρώ, καθώς και το νοικιασμένο αυτοκίνητο. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης