Καλαμάτα: Ανήλικος έκλεψε φούρνο μικροκυμάτων και… τραπεζαρία!

Καλαμάτα: Ανήλικος έκλεψε φούρνο μικροκυμάτων και… τραπεζαρία!

Το ανήλικο τσιγγανόπουλο είχε αφήσει ένα αποτύπωμα στο σπίτι κι αυτό τον «πρόδωσε»

Καλαμάτα: Ανήλικος έκλεψε φούρνο μικροκυμάτων και… τραπεζαρία!
Έναν από τους δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει στις 19 Μαρτίου σε ένα σπίτι στην κοινότητα Δρακονέρι του Δήμου Μεσσήνης κατάφεραν να ταυτοποιήσουν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος κι αυτός είναι μόλις… 15 χρόνων!

Το ανήλικο τσιγγανόπουλο είχε αφήσει ένα αποτύπωμα στο σπίτι κι αυτό τον «πρόδωσε». Τότε, μαζί με τους άγνωστους προς το παρόν συνεργούς του, είχαν παραβιάσει μια μπαλκονόπορτα του σπιτιού που δεν χρησιμοποιείται ως μόνιμη κατοικία και είχαν αρπάξει ένα φούρνο μικροκυμάτων, μια παλιά τηλεόραση και μια... τραπεζαρία με έξι καρέκλες! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Κλείσιμο
*** Παριστάνοντας τον πελάτη είχε μπει σε ένα κατάστημα ψιλικών στη Βέροια τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου ένας άγνωστος και, όταν ο 61χρονος ιδιοκτήτης γύρισε την πλάτη του, άρπαξε το κινητό του και έγινε καπνός! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και το κινητό βρέθηκε στην κατοχή του 26χρονου Έλληνα δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα ς ς, ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα τον Ιούλιο και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης