Βόλος: Ζευγάρι διέρρηξε σπίτι μπροστά στους… γείτονες!

Βόλος: Ζευγάρι διέρρηξε σπίτι μπροστά στους… γείτονες!

Ειδοποίησαν την Αστυνομία και, μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έπιασαν στα πράσα τους δυο Έλληνες διαρρήκτες

Βόλος: Ζευγάρι διέρρηξε σπίτι μπροστά στους… γείτονες!
Μέρα - μεσημέρι σε μια γειτονιά γεμάτη κόσμο στο Βόλο, ήταν αδύνατο να μην αντιληφθεί κάποιος το ζευγάρι που προσπάθησε να τρυπώσει σε ένα σπίτι από την μπαλκονόπορτα, την ώρα που οι ένοικοί του απουσίαζαν στις δουλειές τους!

Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και, μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έπιασαν στα πράσα τους δυο Έλληνες διαρρήκτες, έναν 36χρονο και την 35χρονη φίλη του. Το ζευγάρι προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Κλείσιμο
*** Έναν αισθητήρα λέιζερ είχαν κλέψει άγνωστοι στις 6 Μαρτίου από ένα Ι.Χ. φορτηγό στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και η κλοπή εξιχνιάστηκε τώρα, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Σε βάρος ενός 46χρονου Αλβανού που ταυτοποιήθηκε από το προανακριτικό υλικό ως δράστης, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης