Πάτρα: Νέα απάτη ηλικιωμένης με επιστροφή φόρου

Πάτρα: Νέα απάτη ηλικιωμένης με επιστροφή φόρου

Η 72χρονη γυναίκα αποκάλυψε άθελά της λεπτομέρειες για την οικογενειακή της κατάσταση στο άγνωστο ζευγάρι και οι επιτήδειοι κατάφεραν να την πείσουν...

Πάτρα: Νέα απάτη ηλικιωμένης με επιστροφή φόρου
Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα ενός ζευγαριού απατεώνων που έχουν ξεγελάσει αρκετά θύματα στην Πάτρα, με δέλεαρ την υποτιθέμενη επιστροφή χρημάτων από την εφορία που δήθεν δικαιούνται τα παιδιά τους. Το νέο θύμα δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, παρ' όλο που ήταν απόγευμα Κυριακής όταν την επισκέφθηκαν οι δράστες.

Η 72χρονη γυναίκα αποκάλυψε άθελά της λεπτομέρειες για την οικογενειακή της κατάσταση στο άγνωστο ζευγάρι και οι επιτήδειοι κατάφεραν να την πείσουν ότι τα παιδιά της δικαιούνταν ένα σημαντικό ποσό από την τοπική Δ.Ο.Υ., αρκεί να πλήρωναν ένα μικρό ποσό για την εξόφληση ενός απαραίτητου παραβόλου. Η ηλικιωμένη προθυμοποιήθηκε να πληρώσει εκείνη προκειμένου να πάρουν πίσω χρήματα τα παιδιά της, αλλά είχε μόνο 200 ευρώ σε μετρητά. 

Κλείσιμο
Οι απατεώνες την καθησύχασαν λέγοντάς της ότι μπορούσε να καλύψει την διαφορά δίνοντάς τους τα... κοσμήματα της, τα οποία τελικά πήραν και έγιναν καπνός! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που ανέλαβαν την έρευνα όταν αποκαλύφθηκε ότι η 72χρονη είχε εξαπατηθεί, σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων και αναζητούν τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης