Αιτωλοακαρνανία: Είχε μετατρέψει παλιό φορτηγό... σε χασισοφυτεία

Αιτωλοακαρνανία: Είχε μετατρέψει παλιό φορτηγό... σε χασισοφυτεία

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου τα οποία  καλλιεργούσε ο δράστης μέσα σε γλάστρες, τα κατέσχεσαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν και ένα κυνηγετικό όπλο 

Αιτωλοακαρνανία: Είχε μετατρέψει παλιό φορτηγό... σε χασισοφυτεία
Μετέτρεψε σε θερμοκήπιο για να καλλιεργεί χασισόδεντρα ένα παλιό... φορτηγό που ήταν εγκαταλελειμμένο έξω από το σπίτι του, ένας 35χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στην περιοχή Ίναχος του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας!

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου τα οποία  καλλιεργούσε ο δράστης μέσα σε γλάστρες, τα κατέσχεσαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν είχε άδεια κατοχής. Ο  35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Άλλη μια χασισοφυτεία εντόπισε το ελικόπτερο της Αστυνομίας σε μια αγροτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας και ο πιλότος καθοδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για να τη βρουν. Τα συνολικά 28 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 εκατοστών ως 1,2ο μέτρου που καλλιεργούνταν σε εκχερσωμένο και κατάλληλα ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασχέθηκαν και η προανάκριση για τον εντοπισμό των καλλιεργητών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης