Ενέδρα στους καλλιεργητές χασισοφυτείας στην Κοζάνη

Ενέδρα στους καλλιεργητές χασισοφυτείας στην Κοζάνη

Οι καλλιεργητές συνελήφθησαν και η φυτεία με τα 74 δενδρύλλια ύψους ως 2,2 μέτρων ξεριζώθηκε

Ενέδρα στους καλλιεργητές χασισοφυτείας στην Κοζάνη
Σαν... κύριοι εμφανίστηκαν στην χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν μέσα σε ένα δάσος στην περιοχή της Εορδαίας στην Κοζάνη δυο 56χρονοι Έλληνες, χωρίς να φαντάζονται ότι την είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. και είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντάς τους.

Οι καλλιεργητές συνελήφθησαν και η φυτεία με τα 74 δενδρύλλια ύψους ως 2,2 μέτρων ξεριζώθηκε, ενώ κατασχέθηκαν ένα πλήρες σύστημα άρδευσης με μία αυτοσχέδια μεταλλική δεξαμενή συνδεδεμένη με διακλαδωτή νερού και λάστιχα ποτίσματος, ένα δοχείο ραντίσματος, ένα δοχείο με φυτοφάρμακο, πέντε κιλά λίπασμα, διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια και δυο σουγιάδες. Στον χώρο εργασίας του ενός 56χρονου και στο σπίτι του δεύτερου, βρέθηκαν και 94,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και τους ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Κλείσιμο
Σε άλλο δάσος σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν επ' αυτοφώρω έναν 63χρονο την στιγμή που περιποιούνταν μια μίνι χασισοφυτεία από έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων τα οποία καλλιεργούσε.  Στον χώρο κατασχέθηκαν ένδεκα δοχεία νερού και ένα σπρέι πιπεριού, που του στοίχισε την επιπλέον κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων στην δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης