Μυτιλήνη: Σπείρα ανήλικων διαρρηκτών έκλεβε αλκοολούχα ποτά

Μυτιλήνη: Σπείρα ανήλικων διαρρηκτών έκλεβε αλκοολούχα ποτά

Σε βάρος των τρών ανηλίκων, δύο από τους οποίους συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος

Μυτιλήνη: Σπείρα ανήλικων διαρρηκτών έκλεβε αλκοολούχα ποτά
Τουλάχιστον τέσσερις κλοπές και διαρρήξεις είχε διαπράξει μέσα στις τελευταίες τρεις ημέρες μια σπείρα πιτσιρικάδων σε καταστήματα της Μυτιλήνης, από τα οποία εκτός από χρήματα έκλεβαν και... οινοπνευματώδη ποτά! Η «άγουρη» συμμορία εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια και οι μόλις 13, 15 και 16 χρόνων δράστες συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανήλικοι είχαν παραβιάσει τις εισόδους τριών καταστημάτων, από τα οποία είχαν κλέψει σε μετρητά μόλις 30 ευρώ, αλλά και φιάλες με αλκοολούχα ποτά συνολικής αξίας 600 ευρώ! Παράλληλα, ο 13χρονος μαζί με τον 16χρονο είχαν αρπάξει και 2.670 ευρώ από ένα αυτοκίνητο που είχαν βρει σταθμευμένο σε μια δημοτική οδό της Μυτιλήνης!

Κλείσιμο
Σε βάρος των τρών ανηλίκων, δύο από τους οποίους συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ σε βάρος των γονέων τους απαγγέλθηκε κατηγορία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης