Υπαίθρια και εσωτερική φυτεία με δέκα κιλά χασίς στην Αχαΐα

Υπαίθρια και εσωτερική φυτεία με δέκα κιλά χασίς στην Αχαΐα

Εκτός από την φυτεία που καλλιεργούσε σε μια περιοχή μέσα στο δάσος, παρήγε και υδροπονική κάνναβη σε εργαστήριο με πλήρη  εξοπλισμό που είχε στήσει σε ένα από τα δυο σπίτια του

Υπαίθρια και εσωτερική φυτεία με δέκα κιλά χασίς στην Αχαΐα
«Δίπορτο» στις... χασισοφυτείες είχε κάνει ένας 64χρονος που κατοικεί σε κοινότητα στην πλαγιά του όρους Ερύμανθος στην Αχαΐα! Εκτός από την φυτεία που καλλιεργούσε σε μια περιοχή μέσα στο δάσος, παρήγε και υδροπονική κάνναβη σε εργαστήριο με πλήρη  εξοπλισμό που είχε στήσει σε ένα από τα δυο σπίτια του.

Η παράνομη δραστηριότητα του χασισοκαλλιεργητή έφτασε στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, που οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση και τον συνέλαβαν  επ’ αυτοφώρω μέσα στον χώρο της υπαίθριας φυτείας, τη στιγμή που πότιζε τα 40 δενδρύλλια κάνναβης χρησιμοποιώντας λάστιχα ποτίσματος τα οποία αντλούσαν νερό από μια πλαστική δεξαμενή χωρητικότητας 200 λίτρων. Ταυτόχρονα, βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες στα σπίτια του δράστη στο χωριό, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν ένδεκα συσκευασίες με συνολικά εννέα κιλά και 811 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που η πώλησή τους θα του απέφερε κέρδη ύψους 90.000 ευρώ! 

Στο εργαστήριο παραγωγής, βρέθηκαν 69 αποξηραμένα δενδρύλλια που είχε φυτέψει με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας και ο εξοπλισμός που αποτελούνταν από ένα μεγάλο ηλεκτρικό αφυγραντήρα, μονωτικό ανακλαστικό υλικό, ένα μοτέρ και δύο σωλήνες εξαερισμού, δύο επαγγελματικούς ανεμιστήρες, έναν ηλεκτρικό προβολέα, πέντε μετασχηματιστές ρεύματος, δύο ανακλαστήρες, τρεις βάσεις για 12 λαμπτήρες μεγάλης ισχύος, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 27 πλαστικές γλάστρες.  Ο 64χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης