Θεσσαλονίκη: Αδέλφια «τρύγησαν» τέσσερα κιλά χασίς από μίνι φυτεία

Θεσσαλονίκη: Αδέλφια «τρύγησαν» τέσσερα κιλά χασίς από μίνι φυτεία

οι αστυνομικοί είχαν ήδη φροντίσει να περικυκλώσουν το σπίτι και έπιασαν στα πράσα τον 22χρονο τη στιγμή που μετέφερε τις σακούλες, οι οποίες περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 883 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Θεσσαλονίκη: Αδέλφια «τρύγησαν» τέσσερα κιλά χασίς από μίνι φυτεία
Μόλις αντιλήφθηκε ότι ο 24χρονος αδελφός του είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Πέλλας που τον εντόπισαν να περιποιείται τα χασισόδεντρα στο αγρόκτημά τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να μεταφέρει από το σπίτι τους σχεδόν τέσσερα κιλά κάνναβης μέσα σε... σακούλες σκουπιδιών για να τα κρύψει!

Όμως, οι αστυνομικοί είχαν ήδη φροντίσει να περικυκλώσουν το σπίτι και έπιασαν στα πράσα τον 22χρονο τη στιγμή που μετέφερε τις σακούλες, οι οποίες περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 883 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε τρυγήσει μαζί με τον αδελφό του από τα τέσσερα δενδρύλλια ύψους ως 1,40 μέτρου. 

Κλείσιμο
Μαζί με το χασίς, οι σακούλες έκρυβαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τρεις μεταλλικούς τρίφτες και νάιλον σακουλάκια που χρησιμοποιούσαν για τη συσκευασία του παράνομου εμπορεύματος το οποίο σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση. Τα δυο αδέλφια  οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Έξι δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Άμφισσας– Δελφών και του τμήματος Ιτέας, κατά την διάρκεια έρευνας στο σπίτι ενός 36χρονου στο Γαλαξίδι. Ο δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμη 32,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης και μία ζυγαριά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης