Ανήλικος Αλβανός έφερε δέκα κιλά χασίς από την χώρα του - Έφτασε μέχρι την Κοζάνη

Ανήλικος Αλβανός έφερε δέκα κιλά χασίς από την χώρα του - Έφτασε μέχρι την Κοζάνη

Εντοπίστηκε να κινείται πεζή μαζί με έναν 41χρονο ομοεθνή του,  μεταφέροντας ένα σακίδιο πλάτης

Ανήλικος Αλβανός έφερε δέκα κιλά χασίς από την χώρα του - Έφτασε μέχρι την Κοζάνη
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έφτασαν από το Κιλκίς σε μια αγροτική περιοχή της Νεάπολης Κοζάνης ακολουθώντας στοιχεία για την επικείμενη μεταφορά σημαντικής ποσότητας χασίς, όταν διαπίστωσαν ότι διακινητής ήταν ένα αγόρι μόλις... 15 χρόνων!

Ο ανήλικος Αλβανός εντοπίστηκε να κινείται πεζή μαζί με έναν 41χρονο ομοεθνή του, μεταφέροντας ένα σακίδιο πλάτης. Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, άνοιξαν το σακίδιο και βρήκαν μέσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους εννέα κιλών και 787 γραμμαρίων, την οποία οι δυο αλλοδαποί είχαν εισάγει στη χώρα από την Αλβανία το προηγούμενο διάστημα και θα την διακινούσαν σε χρήστες της βόρειας Ελλάδας. 

Κλείσιμο
Οι Αλβανοί συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι είχαν περάσει παράνομα στην Ελλάδα,  ενώ σε βάρος του 41χρονου εκκρεμούσε και απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κοζάνης τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για και μεταφορά εισαγωγή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης