Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες για παράνομο οπλισμό και χασίς

Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες για παράνομο οπλισμό και χασίς

Στα Τρίκαλα συνελήφθη 53χρονος για καλλιέργεια και εμπορία κάνναβης

Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες για παράνομο οπλισμό και χασίς
«Πάγωσαν» οι δυο Έλληνες επιβάτες ενός αυτοκινήτου που κινούνταν στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, όταν είδαν αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην διασταύρωση της Αρετής. Και είχαν κάθε λόγο…

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι δυο άνδρες ηλικίας 34 και 38 μετέφεραν παράνομο οπλισμό και ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να βρεθούν άμεσα με χειροπέδες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και μια νάιλον τσάντα που περιείχε ένα πιστόλι, έναν γεμιστήρα και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 80,1 γραμμαρίων και οδήγησαν τους δράστες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, άνδρες της Ασφάλειας έκαναν εξονυχιστικές έρευνες στο σπίτι, την αποθήκη και το αγρόκτημα ενός 53χρονου και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,90 εκατοστών, ενώ είχε στην κατοχή του δύο συσκευασίες με συνολικά 140 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένα πιστόλι αερίου και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια. Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης