Σαντορίνη: Συνελήφθη 59χρονος Ρουμάνος πορτοφολάς

Σαντορίνη: Συνελήφθη 59χρονος Ρουμάνος πορτοφολάς

Ο αλλοδαπός έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας που περιπολούσαν, τη στιγμή που προσπάθησε να κλέψει ένα πορτοφόλι με τη βοήθεια ενός άγνωστου συνεργού του

Σαντορίνη: Συνελήφθη 59χρονος Ρουμάνος πορτοφολάς
Δωρεάν διακοπές στη μαγευτική Σαντορίνη έκανε ένας 59χρονος Ρουμάνος με τα χρήματα που έβρισκε μέσα στα… πορτοφόλια των ανυποψίαστων παραθεριστών, τα οποία άρπαζε μέσα στα κλαμπ και τα μπαρ εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό!

Ο αλλοδαπός έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας που περιπολούσαν, τη στιγμή που προσπάθησε να κλέψει ένα πορτοφόλι με τη βοήθεια ενός άγνωστου συνεργού του. Ο 59χρονος ακινητοποιήθηκε αμέσως και συνελήφθη, αλλά ο δεύτερος πορτοφολάς κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Κλείσιμο
Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι από την 1η Ιουνίου, οι δράστες είχαν κλέψει άλλα πέντε πορτοφόλια από παραθεριστές, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί πόσα χρήματα βρήκαν μέσα. Ο Ρουμάνος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, η οποία άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

*** Στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έβαλαν τέλος στην δράση δυο Ελληνίδων ηλικίας 43 και 37 χρόνων, οι οποίες αποπειράθηκαν να αρπάξουν από την τσάντα μιας 89χρονης το πορτοφόλι της αλλά έγιναν αντιληπτές και το έβαλαν στα πόδια. Οι δράστιδες προσήχθησαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής από κοινού.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης